Gyorskereső
hol
szöveg
típus
téma
forma

Most kezdődik
A DEMOKRATIKUS ÁLLAMREND MŰKÖDÉSÉNEK ÉS AZ ÚJ VÁLASZTÓJOGI SZABÁLYOK TÁRSADALMI ISMERTETÉSE
Közel húszmillió forint támogatást nyert Uniós forrásból közigazgatási partnerség építésre Taksony Nagyközség Önkormányzata. A projekt közel egy éves időtartama alatt a résztvevők az együttműködés jelenlegi kapcsolatait és helyzetét elemezték, valamint munkaterveket dolgoztak ki a fejlesztésre.  
Uniós forrásból valósult meg képzési programsorozat a Certa Kft-nél
A TÁMOP 2.1.3/B. „CERTA Kft. munkahelyi képzések projekt 2012-2013” című pályázattal megnyert támogatási összeg 63 fő számára biztosított újabb tanulási lehetőséget. A 2013 októberében indult képzési folyamat során az alkalmazottak számára biztosítva volt angol- és német nyelvű oktatás, internet-használati gyakorlatok, illetve két lépcsős vezetői képzés, melynek részét képezték gazdasági és vállalkozási ismeretek, emberek vezetésével kapcsolatos tréningek és tudásmenedzsment. 
Szolgáltatások

A piactér szolgáltatásunk segítségével Ön kiválaszthatja a kívánt képzéseket, majd azokat összehasonlítva megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet. A keresés gombra kattintva a már kikeresett képzések közül válogathat az Önnek legfontosabb szempontok szerint.Amennyiben gondja van a kiválasztott helyszín megközelítésével, a Térképbank-ban biztosan megtalálja a megoldást.Iratkozzon fel hírlevelünkre: a Felvételi Információs Szolgálat Országos Oktatási Hírlevelére, ha értesítést szeretne kapni a legfrissebb hírekről.
   

Ha szeretne értesítést kapni az Önt érdeklő képzésekről, akkor iratkozzon fel az e-mail kiértesítőre.

Ez + Az
Képzéseink
FSZ+

médiaajánlat       impresszum       oldaltér kép
© 2007