Gyorskeres
hol
szveg
tpus
tma
forma

Most kezddik
A DEMOKRATIKUS ÁLLAMREND MÛKÖDÉSÉNEK ÉS AZ ÚJ VÁLASZTÓJOGI SZABÁLYOK TÁRSADALMI ISMERTETÉSE
Közel húszmillió forint támogatást nyert Uniós forrásból közigazgatási partnerség építésre Taksony Nagyközség Önkormányzata. A projekt közel egy éves idõtartama alatt a résztvevõk az együttmûködés jelenlegi kapcsolatait és helyzetét elemezték, valamint munkaterveket dolgoztak ki a fejlesztésre.  
Uniós forrásból valósult meg képzési programsorozat a Certa Kft-nél
A TÁMOP 2.1.3/B. „CERTA Kft. munkahelyi képzések projekt 2012-2013” címû pályázattal megnyert támogatási összeg 63 fõ számára biztosított újabb tanulási lehetõséget. A 2013 októberében indult képzési folyamat során az alkalmazottak számára biztosítva volt angol- és német nyelvû oktatás, internet-használati gyakorlatok, illetve két lépcsõs vezetõi képzés, melynek részét képezték gazdasági és vállalkozási ismeretek, emberek vezetésével kapcsolatos tréningek és tudásmenedzsment. 
Szolgltatsok

A piactér szolgáltatásunk segítségével Ön kiválaszthatja a kívánt képzéseket, majd azokat összehasonlítva megtalálhatja az Önnek legmegfelelõbbet. A keresés gombra kattintva a már kikeresett képzések közül válogathat az Önnek legfontosabb szempontok szerint.Amennyiben gondja van a kiválasztott helyszín megközelítésével, a Térképbank-ban biztosan megtalálja a megoldást.Iratkozzon fel hírlevelünkre: a Felvételi Információs Szolgálat Országos Oktatási Hírlevelére, ha értesítést szeretne kapni a legfrissebb hírekrõl.
   

Ha szeretne értesítést kapni az Önt érdeklõ képzésekrõl, akkor iratkozzon fel az e-mail kiértesítõre.

Ez + Az
Kpzseink
FSZ+

mdiaajnlat       impresszum       oldaltr kp
© 2007