Alternative content

Get Adobe Flash player

Gyorskereső
hol
szöveg
típus
téma
forma
AFIOE Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete

A 2007-ben alapított Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete (AFIOE) célul tűzte ki, hogy növelje az államilag elismert intézmények ismertségét, presztízsét. Emellett elősegíti az akkreditált felnőttképzési intézmények belföldi és uniós pályázatokon való indulását.

Az Egyesület fontosnak tartja a képzést keresők tájékoztatását is arról, hogyan ismerhetik fel a minőséget. Az újságok hirdetéseiben látható, hogy minden ajánlatban legalább egy számsornak kell szerepelnie. Az egyik azt jelzi, hogy az adott képző intézmény felnőttképzést folytathat. Ha ez nincs így, akkor illegálisan működik. Ha van egy másik számsor is, akkor az a program vagy az intézmény akkreditációját jelöli, amely nem kötelező, de ez jelentheti a legnagyobb garanciát a minőségre. Az Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesületének tagjai számára a www.kepzeslista.hu oldalon való szereplés Optimum szolgáltatási csomaggal ingyenes!

Az Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesülete letölthető anyagai. 

Alapszabály Itt >>> 
Alapító tagok Itt >>>
FAT támogató levél Itt >>>
Felhívás az Egyesületről Itt >>>

Tagok listája Itt >>>

Az Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesülete letölthető belépési nyilatkozat Itt >>>

Jogszabályok Itt>>>

Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesülete  fórum, belépés csak felhasználónév és jelszó megadásával lehetséges.
Tovább >>>

< vissza


Képzéseink
FSZ+

médiaajánlat       impresszum       oldaltér kép
© 2007